Demonstasjon mot IS/ISIS

Klokken 17.00 i dag startet demonstrasjonen mot IS/ISIS på Grønlands torg, og Hedmark FpU var reprensentert av 2. Nestformann Kari Helene Bekkelund.

Demonstrasjonen er et resultat av hvordan Den islamske stat har gått frem i Syria og Irak på måter hvor vold, voldtekt og maktbruk er vanlige virkemidler i deres kamper. Under dagens demonstrasjon holdt flere muslimer appeller hvor de fortalte om muslimers syn på ISIS ekstremisme. Bland de som holdt appell var også statsminister Erna Solberg, biskopen og andre kjente politikere. Tilstanden ISIS har skap fører til stort engasjement og mange tusen møtte opp på markeringen.

Oslo FpU tok iniativ til en felles samling for FpUere som ville støtte demonstrasjonen, og stilte også opp med plakater. Bilde av Kari Helene fra instagram endte opp på livestream hos NRK og Aftenposten.

Kari Helene aftenposten

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized