Glomdalen FpU tok tempen på Flisa streetmeet.

Hedmark er kjent for å ha lange avstander og bilen blir da for mange det naturlige fremkomstmiddelet. Det reflekterer bil- og rånermiljøet i Hedmark. Med 385 påmeldte ble Flisa Streetmeet som gikk av stabelen 7. Juni en stor suksess. Biler i alle farger, former og størrelser dukket opp. ”Det spiller ingen rolle hvilken bil du har, det som er viktig er at du kommer og har det sosialt” sier en av deltagerne. Selv om treffet lå på Flisa var mange steder i fylket representert. Vi snakket med flere deltakere fra Hamar, Løten, Grue, Elverum og Trysil.

Bilene begynner å komme.
Bilene begynner å komme.

Deltakerne var tydelig opptatt av å få bilprisene ned, hestekraft- og årsavgiften bort samt bompenger. Spesielt vekker bomringen som er planlagt mellom Elverum og Hamar mange følelser. Mange kunne fortelle de ikke har råd til å betale 120kr for en tur-retur. Det er nemlig mulig at det vil koste 60kr å passere bommen en gang.

Tristan Dupré fra sentralstyret gjestet Glomdalen FpU, som først holdt kurs om stand og verving. Kurset var vellykket og satte fokus på mange områder det er lett å glemme når man står på stand. Dette er andre gang Dupré er med Hedmark FpU på rånetreff. Det er ingen tvil om at det var god stemning på Flisa denne lørdagskvelden. Noen nye, tilsynelatende engasjerte medlemmer ble det også.

Kari Helene og Tore på streetmeet
Kari Helene og Tore på streetmeet

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized