Paintball og grillfest med Hedmark FpU

Hedmark FpU arrangerte lørdag paintball og grillfest. Vi hadde besøk av andre fylkeslag og representanter fra sentralstyret.  Hedmark FpU ønsket å bevise at man også kan avholde en fantastisk grillfest med mat og drikkevarer fra utlandet, og hadde derfor handlet inn forsyningene i Charlottenberg. “Vi produserer mye kvalitets-mat i Norge, men det er ikke sånn at kvaliteten er veldig mye dårligere på grensen. I Sverige har de et bredere utvalg og lavere priser. Jeg ønsker at norske forbrukere skal ha en reell valgmulighet mellom norske og utenlandske varer, sånn som de har i Sverige.” Sier formann i Hedmark FpU, Katrine J. Solberg.

bilde 4 (2)

Kari Helene Bekkelund nestformann i Hedmark FpU var fornøyd med kvelden. “Vi har stor takhøyde i FpU og det er hyggelig å finne på noe morsomt sammen, ikke bare diskutere politikk. I FpU får man venner for livet, det vises godt ved at folk kommer helt fra Buskerud og Aust-Agder for å delta på vår sommeravslutning.”

Traktorer kan brukes til mye fornuftig. På festen ble traktorskuffa brukt til bålplass.

20140531_223300

Thomas Emil Klingen var en av tre som tok turen fra Buskerud. “Vi vil egentlig bare takke veldig for initiativet! Vi koste oss masse alle mann! Mitt mål i ungdomspolitikken er bredt samarbeid og samhold, slik at fylkene på tvers kan hjelpe hverandre, ikke beholde suksessoppskriftene hemmelige.”

Fredrik Hagen, sentralstyremedlem i FpU kom helt fra Aust-agder for å delta på arrangementet. “Det var en veldig hyggelig kveld gjengen i Hedmark FpU hadde stelt i stand. Ikke bare var det masse god mat, men også masse  aktiviteter og god stemning. Dette må gjentas!”

Paintball var en suksess. Her er første gjeng klare for krig. Du kan se video nederst i saken.

bilde 2 (2)

Sentralstyremedlem Tristan Dupré in action.

bilde 4 (1)

Nesformann i Hedmark FpU, Kari Helene Bekkelund er klar for krig.

bilde 3 (1)

 

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized